Pastoraat

De ouderlingen hebben opzicht over de leer en het rechte gebruik van de sacramenten. Zij onderhouden het reguliere huisbezoek.

Zij hebben toe te zien dat in de gemeente alles met orde geschiedt. De gemeente is in vijf wijken ingedeeld. Iedere wijk heeft een eigen wijkouderling.

                                                                          

Wijk 1: Ouderling R.A. Vogel, tel.: 61 70 57

Tot deze wijk behoren: 

Akkerstraat, Hofweerstraat, Koningin Julianastraat, Nassaustraat, Prinses Beatrixstraat, Prins Bernhardstraat, Prinses Irenestraat, Prinses Margrietstraat, Prinses Marijkestraat, Weteringstraat en Willem de Zwijgerstraat.

 

Wijk 2: Ouderling J. Booij, tel.: 06 - 10 56 05 30

Tot deze wijk behoort:

Rivierdijk 1 t/m 515.

 

Wijk 3: Ouderling A. Boele, tel.: 078 - 691 62 10

Tot deze wijk behoren:

Botenwerf, Dreef, Drijverschuit, Fint, Houting, Lijnbaan, Pieter de Hooghstraat, Van Ruysdaelstraat, Rembrandstraat, Zalm, verzorgingshuis de Lange Wei met de Rembrandhof, alsook de gemeenteleden die wonen in de plaatsen Alblasserdam, Bleskensgraaf, Goudriaan, Noordeloos, Sliedrecht en Zwijndrecht.

 

Wijk 4: Ouderling S Duijzer, tel.: 61 01 17 / 06 - 15 63 92 28

Tot deze wijk behoren:

De Buurt, Juliana van Stolbergstraat, Graaf. Adolfstraat, Graaf. Lodewijkstraat, Jan Steenstraat, Frans Halsstraat, Paulus Potterstraat, Vermeerstraat en de Koningin Wilhelminalaan.

 

Wijk 5: Ouderling J.P. Sterrenburg, tel.: 61 71 67

Tot deze wijk behoren:

Blikstraat, Kromme Gat en Paralelweg, alsook de gemeenteleden die wonen in de plaatsen Ameide, Giessenburg, Giessendam-Neder Hardinxveld, Gorinchem, Groot-Ammers, Schelluinen, Sleeuwijk, Streefkerk en Werkendam.

Sunday the 20th.                                                                                                                                                                                     inloggen
Commission Junction Review.